Din browser er forældet. Opdater venligst din browser.

Gå til Uno-X Automat Gå til YX Erhverv & Truck Gå til YX Landbrug Gå til YX Fyringsolie Gå til smøreolie

Uno-X Energi bliver til YX

Kære kunde.

Du kender os for vores store er­faring. Du kender os for den person­lige ser­vice. Du kender os for altid at tage tele­fonen, når du ringer. Nu skal du også til at kende os på vores nye navn. YX.

Pressekit

Hvorfor?

Forvent det bedste. Altid.

YX vil være kendt for den bedste kundeoplevelse inden for erhverv, landbrug og fyringsolie til private. Uno-X vil fortsat være dedikeret til de selvbetjente tankstationer for privatbilister.

Med YX-universet vil vi sætte nye standarder for den personlige service. Navneskiftet er et løfte til vores kunder om, altid at kunne forvente det bedste.

Forskellige divisioner. Samme service.

Det nye navn forener tre divi­sioner med hvert sit spe­ciale: YX Erhverv, som leverer olie til dansk erhverv og trans­port. YX Landbrug, som er dedi­keret til dansk landbrug. Og YX Fyrings­olie, som er nem og billig fyrings­olie til private. Tre divi­sioner, forenet af den person­lige kontakt og store dedi­kation til at yde den bedste kunde­service.

YX container

Hvad betyder det for mig?

Den service du kender, bliver endnu bedre.
Path to services
Employee 1
Employee 2
Employee 3
Employee 4
Employee 5
Employee 6

Nyt firmanavn

Stadig på fornavn.

Det nye navn betyder hverken ændringer i pris, pro­dukter eller sam­arbejds­aftaler. Vi vil stadig sørge for, at du aldrig løber tør for olie.

Og de med­arbejdere som du normalt taler med, vil fortsat være de samme. Den store forskel, du vil opleve, er et endnu skarpere fokus på den gode kunde­oplevelse.